Events - Overview

 • KONFERENCE: Dansk AI-teknologi der skaber værdi i dag

  Date: 
  Thursday, December 5, 2019 - 14:00

  På denne konference vil et udvalg af de fremmeste, danske AI virksomheder vise hvordan deres banebrydende teknologier skaber værdi i dag. Det vil hovedsageligt være virksomhedernes kunder der præsenterer, hvordan de anvender AI teknologien som et vigtigt led i deres forretning, og hvordan den gør en mærkbar forskel i deres hverdag.

  Read more
 • Two-day meeting on AI and Data Science

  Date: 
  Tuesday, November 19, 2019 - 14:30

  The theme for the meeting is AI and Data Science with particular eye on how these topics interplay with mathemtics and statistics.

  Read more
 • Kunstig intelligens i den offentlige sektor

  Date: 
  Tuesday, October 22, 2019 - 09:00

  Ifølge den seneste rapport fra McKinsey, der er udarbejdet i samarbejde med Disruptionrådet og Beskæftigelsesministeriet, vurderes det, at den eksisterende teknologi allerede kan automatisere cirka 40 procent af danskernes arbejdstimer.

  Read more
 • Hvordan ser fremtidens skole ud, og hvilke valg har vi?

  Date: 
  Wednesday, February 27, 2019 - 08:30

  Konferencen sætter fokus på, hvilke digitale læringsredskaber og muligheder, der findes i dag – og kommer med bud på, hvilke udfordringer vi skal løse for at komme fra nutidens skole til fremtidens digitale skole. En dag fyldt med ny viden henvendt til politikere, embedsmænd, undervisere, forskere, virksomheder, skoleledere, organisationer mv.

  Read more